Tarieven Handboek Bewind 2022

Kosten

Voor alle gebruikers die zich in 2022 aanmelden of hun abonnement verlengen hebben we een geweldige aanbieding! Zo kunnen er nog meer collega' s meedoen! Want zoals ze zeggen: op de kwaliteit van de kennis van je medewerkers bezuinig je niet, wel op de kosten! Zeker in deze tijden. 

Wat krijg je in 2022?
Met het basisabonnement ontvang je alle functionaliteiten, zoals een eigen account op naam. Alle gebruikers hebben toegang tot de juridische helpdesk, iedere dag nieuwsberichten met jurisprudentie, 12 minimaregelingen van alle 345 gemeenten in Nederland en 10% korting op alle opleidingen en trainingen van De Wijsmaker in de open inschrijving. Nog meer extra's? Kijk hieronder naar het 'plusabonnement'. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Basisabonnement zzp/ eenmanszaak
Alle functionaliteiten voor 'eenpitters'.

Kosten: € 199,- per jaar.

Basisabonnement bedrijf (VOF, Stichting, Maatschap, BV)
Voor kantoren tot en met 10 medewerkers. Bij deze optie kun je tot maximaal 10 personen aanmelden.

Kosten: € 499,- per kantoor per jaar.

Basisabonnement groot bedrijf (VOF, Stichting, Maatschap, BV)
Voor grote kantoren waar meer dan 10 medewerkers werken of franchisegevers met meer dan 10 franchisenemers die iedereen in één keer willen aanmelden maken we graag een maatwerk voorstel. 

Plusabonnement 2022
Alles van het basisabonnement +

- leden van Horus kunnen tot maximaal 6 PE punten sparen per jaar.

- voor alle wettelijk vertegenwoordigers geldt dat je het Handboek voor het vermogensrechtelijke deel en niet vermogensrechtelijke deel mag opgeven als voldaan aan de scholingseis voor het CBM in een jaar naar keuze. Dus dat jaar heb je geen kosten meer als je dat wilt. 

- je krijgt twee gratis webinars van de Wijsmaker die ook direct 1 PE/ scholingspunt per webinar opleveren (niet      abonnees betalen € 65,- per webinar). 

- kantoren kunnen binnen de eigen omgeving van het handboek een redacteur aanwijzen die namens het bedrijf nieuwsberichten en eigen beleid en/of werkinstructies kan plaatsen. Zo heb je alles op 1 plek!

Voor maar: € 50,- per persoon per jaar.