Meld je direct aan

Neem een abonnement en meld je aan bij het Handboek Bewind om toegang te krijgen tot meer dan 400 artikelen voor jou als bewindvoerder, curator, inkomensbeheerder of schuldhulpverlener.
Persoonsgegevens
Vul hier je persoonlijke werkadres in (géén algemeen info@ of contact@ mailadres of privé e-mail).
Bedrijfsgegevens
Je bent samen met anderen werkzaam binnen een bedrijf of je hebt personeel in dienst. Er komt 1 overeenkomst, 1 factuur en we geven natuurlijk een demo hoe alle gebruikers het handboek kunnen gebruiken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Je bent zzp'er (je werkt alleen zonder personeel/ medewerkers en assistenten) en je hebt gekozen voor het afsluiten van een abonnement. Na het afronden van deze registratie ontvang je zo snel mogelijk een factuur van ons. Na betaling van de factuur wordt je abonnement actief tegen een tarief van € 299,- ex BTW per jaar.
Opmerkingen
Heb je nog vragen?Neem dan contact met ons op via info@handboekbewind.nl of tel: 06-43022961. 
Voorwaarden
 
Let op Als ik op de button ‘verzenden’ klik, meld ik me aan voor het Handboek Bewind met betaalplicht en ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Let op Als ik op de button ‘verzenden’ klik, dien ik een verzoek in om contact op te nemen met boven genoemde contact persoon. En ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden.
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.